CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

December 18, 2012

smile as big as you can :D

Assalamualaikum w.b.t. buat hadek hadek yang comel :D

*wondering*masih ada ke yang baca blog nih sejak aku talak blog nih dengan talak 3.krikkkrikkkrikk.

As you know,smile is a good theraphy :D jum senyum meyh

Erm tadi memandangkan kelas tutorial calculus batal.ayat betulnya "kelas hanya dalam masa 15 minit.tapi kami tak sempat nak masok kelas,kelas tersebut telah tamat dengan sendirinya,aku datang lambat,kih3"

So kami pun membuat perancangan dengan rapinya demi mengisi masa dengan perkara yang berfaedah.Mula-mula dengan hati tulus lagik murni sebagai seorang pelajar haruslah berniatkan atau berlandaskan pelajaran.So dengan semangat yang berkobar-kobar kami sepakat untuk study calculus kerana isoknya kami akan menduduki satu kuiz.Sungguh lagi benar kami study calculus..


Dan tak sampai beberapa minit sahaja......

"kami laparlahh,hampa tak lapar kaa??"  tanya ana a.k.a kakaq

"betul-betul,kami pun lapar sangat dah nih.Jom makan dekat dkp nak? rindu nasi lemak pakchek.aaaa sedapnyaaa."  aku menyahut tanpa menghiraukan calculus yang terbiar disebelah.

"laa nak p dkp jaa kaa?hampa tak mau keluaq ka?p 1B jummm~" kata ana.


"err.1B ? awat jauh sangat.tapi jum jelah..kita lunch. ihik2" hati aku dah berbunga bunga mawar yang mekar ditaman.

so dengan hati yang girang tanpa perasaan yang gundah gulana kami pun keluaq outing untuk lunch.meon yang sakit sakit pun sanggup korban jiwa and raga beliau demi sebutir nasi..


#sejak masuk universiti nih aku banyak kali keluar outing.Setiap minggu keluar..adee je muka aku bertempek setiap minggu kan shopping mall tu.bahaya sungguh.pokai hidup :3 .heh


No comments: